Купити продукцію Divia напряму у виробника

Модний нейл-арт можна зробити навіть вдома. Український бренд Divia розробив власну колекцію продуктів, що дозволяє отримати чудовий результат, не витрачаючи зайві кошти. В його каталозі ви знайдете все, що потрібно для створення дизайнерського манікюру:

  • Понад 250 відтінків покриттів чотирьох типів, що мають чудову щільність та не розтікаються.
  • Якісні системи для нарощування нігтів.
  • Різноманітний декор — стрази, наліпки, шимер, перебивна фольга.
  • Інструмент для нейл-майстрів — доти, магніти, пилки, буфи, шпателі, апельсинові палички, пензлі, фрези, безворсові серветки та багато іншого.
  • Засоби для догляду за руками та тілом.

   

Оскільки ми пропонуємо вам завітати на офіційний сайт власника торгової марки Divia — інтернет-магазин “RichHills” — то й ціни ви отримаєте найкращі. Зробити якісну продукцію доступною широкій аудиторії якраз і було головною метою при створенні бренду.

Найбільший каталог продукції Divia

На складі продавця присутні всі продукти, що на зараз є актуальними. Достатні запаси дозволяють швидко обслуговувати замовлення будь-якого масштабу.

Для клієнтів, що бажають купити косметику Divia гуртом, надаються персональні знижки. Також спеціальні пропозиції діють для приватних майстрів та салонів краси, що мають приціл на довгострокову співпрацю. Менеджер інтернет-магазину надасть більш докладну інформацію.

Доставлення продукції українського бренду Divia відбувається поштовими службами. Географія постачання — вся Україна. Переходьте на сайт та обирайте власний стиль.